A vegades, el moment en el qual hem de triar quina carrera universitària volem fer, es converteix en un escull insalvable, on milers de dubtes s’aglutinen en el nostre cap i en el qual ens sentim incapaços de decantar-nos cap a un costat o cap a un altre. Tal com recomana aquest article, restar transcendència a aquesta decisió i acceptar la possibilitat de l’error i del canvi amb naturalitat, ajuda precisament al contrari, a prendre una decisió més precisa. A més, resulta interessant també, valorar no només els estudis, sinó les professions a les quals aquests estudis ens porten, i naturalment, l’estil de vida que aquestes professions impliquen, considerant si és un projecte en el qual ens agradaria veure’ns als 40 anys, o si per contra, no va en línia amb els nostres valors. Per tots aquells que s’enfrontin o hagin d’enfrontar-se a una decisió com aquesta… aquest article del país del mes de juny resulta una lectura molt recomanable…