¿MÉS INFORMACIÓ SOBRE EL NOSTRE SERVEI D’ORIENTACIÓ PROFESSIONAL?

Contacta amb nosaltres
A què em vull dedicar? Quina classe de professional vull arribar a ser? Com puc redirigir la meva carrera? Com puc aconseguir fer el que m’apassiona?

Dubtar és de savis. Dubtem perquè les decisions donen respecte i decidir significa triar cap a on volem anar, i reconeguem-ho, equivocar-nos ens fa por.
Però també dubtem perquè tenim opcions, moltes, un univers de possibilitats al nostre abast. I per saber quina opció és millor, no fa falta buscar molt lluny, la resposta comença en un mateix.

COM FUNCIONA EL SERVEI D’ORIENTACIÓ PROFESSIONAL?

Ens coneixem.

Explica’ns els teus dubtes o els teus objectius i et diem com ho veiem.

Analitzem el teu perfil.

Mitjançant els nostres tests, identifiquem els teus talents, les teves competències, els teus interessos i les teves motivacions.

Et lliurem el teu informe psicoprofesional.

Integrem el teu perfil amb les diferents possibilitats formatives, definim un objectiu i marquem el pla d’acció més adequat.

Ho posem en comú.

De forma presencial o per skype.
Revisem amb tu el teu informe, resolem els teus dubtes, i t’acompanyem en la presa de decisions.

PER QUI ESTÀ DISSENYAT AQUEST SERVEI?

  • Estudiants en edat de prendre decisions claus respecte al seu futur professional.

  • Joves definint la seva estratègia d’inserció al mercat laboral.

  • Professionals que volen una nova orientació a la seva carrera o en cerca de noves oportunitats laborals.

QUIN ÉS L’OBJECTIU DEL SERVEI?

“Va ser un gran encert posar-nos en les mans de Living a Job, estem molt contents de com han anat les coses. Va anar molt bé per descobrir el cantó positiu del nostre fill, doncs feia temps que no trobava el seu lloc i estava desorientat. Ara veu un futur més proper i està content d’haver trobat el que li agrada. El procés d’orientació ens va anar molt bé a tots, és una manera de sentir-te segur de cap allà on has d’anar. Gràcies per la feina que feu”.

Judit, mare de fill de 17 anys. Premià de Mar

“Fer l’orientació de Living a Job em va ajudar a veure clar què volia estudiar. Després de conèixer més sobre mi i assessorat per ells, vaig escollir la doble titulació d’ADE i Turisme i de moment estic molt content. A diferència dels altres anys aquest cop em sento bastant motivat a treballar i no em costa quasi res esforçar-me per fer bons treballs ni per estudiar. A més a més, la proximitat a la universitat em permet arribar-hi en 10 minuts en bici i això em va perfecte. Moltes gràcies per tot”

Xavier, 17 anys. Vilanova.

“Vam quedar molt contents amb l’orientació que van fer a Living a Job al nostre fill de 20 anys. A ell se’l veu feliç i amb moltes ganes, realment ha trobat el què li agrada. Respecte al procés ens va agradar tant de la forma de fer-ho i obtenir el bon resultat, com del tracte rebut, així com les explicacions, és important la part de posar-ho en comú amb els pares amb ell al davant. No se’ns havia acudit fer un estudi del perfil professional, i ho hem trobat molt interessant i positiu”.

Cristina, mare fill de 20 anys. Mataró

NECESSITES UN SERVEI MÉS RÀPID QUE T’AJUDI A PRENDRE DECISIONS?

El nostre servei d’orientació exprés et permet realitzar els test quan et vagi bé, allí on tu prefereixis, i rebre un informe personalitzat i realitzat per professionals experts, en base el teu perfil de competències i interessos. Una eina que t’ajudarà a prendre les millors decisions per al teu futur.

Més informació sobre el Servei On-line