MÉS INFORMACIÓ SOBRE EL NOSTRE SERVEI DE COACHING EDUCATIU I TÈCNIQUES D’ESTUDI?

Contacta amb nosaltres
Puc millorar els meus resultats acadèmics? Per què els esforços que dedico no aconsegueixen els resultats esperats? Puc aconseguir més nota per accedir a la carrera que vull? Com puc millorar els meus hàbits i concentrar-me més quan estudi?

Tenir un objectiu professional és tenir molt guanyat, però sovint saber a on vols arribar no és suficient.  Amb el nostre servei de tècniques d’estudi t’ajudem a que aconsegueixis els teus objectius formatius donant-te suport al llarg del procés. Tècniques d’estudi, recursos i eines noves que t’ajudaran en el dia a dia, així com un seguiment periòdic per anar valorant els teus assoliments i reajustant el que sigui necessari. Recorda: tu ets el teu propi canvi.

COM FUNCIONA EL SERVEI DE COACHING EDUCATIU I TÈCNIQUES D’ESTUDI?

Ens coneixem.

Explica’ns què et preocupa, quines són les teves dificultats en els estudis i fixarem un objectiu concret de millora sobre el qual treballarem.

Aprofundim una mica més.

Analitzem què estàs fent bé, de quins recursos disposes, què pots fer diferent o quins recursos pots incorporar per aconseguir aquest objectiu fixat.

Dissenyem un pla d’acció.

En funció dels recursos que disposes i dels que necessites, et proposem noves tècniques d’estudi i canvis en els teus propis hàbits.
Pactem accions concretes de millora i entrenem les habilitats necessàries per aconseguir-ho.

Seguiment i anàlisi.

Establim reunions i contactes periòdics per valorar els teus progressos i reenfocar el que sigui necessari.

PER A QUI ESTÀ DISSENYAT AQUEST SERVEI?

  • Estudiants amb dificultats per afrontar el dia a dia escolar.

  • Estudiants que volen millorar el seu rendiment.

  • Professionals que volen reorientar la seva carrera amb nous objectius de formació.

QUIN ÉS L’OBJECTIU DEL SERVEI?

“Portava un parell d’anys que no me’n sortia amb els estudis, no tenia interès. Vaig fer l’orientació i em va ajudar a donar-me conta de què era el que m’agradava i què anava bé amb les meves qualitats. Amb aquesta motivació, vaig aprovar l’accés al grau superior i ara començaré un cicle formatiu de disseny d’interiors. Estic molt il-lusionat. Moltes gràcies, em va anar molt bé  fer l’orientació!”.

Adrià, 20 anys. Sitges

“Ara fa 2 mesos vaig acabar la Selectivitat i la meva nota de tall finalment va ser 11,822. A la primera assignació de carreres em vaig quedar a 0,036 punts d’entrar a Genètica. Per sort, a la segona assignació vaig entrar. Ara la nota de tall de la carrera és la meva! Volia donar-los les gràcies per tot el que em van ajudar. Gràcies a les sessions, vaig prendre plena consciència que Genètica era el que realment volia fer, al que em volia dedicar en un futur, i que potser no entrava a la carrera, i això va fer que m’esforcés molt en aquest últim curs. En part és gràcies a vostès que aquest curs vinent començaré la carrera que vull. Sàpiguen que el treball que fan és molt important, i tinguin en compte que ajuden més del que es pot pensar”.

Oriol, 18 anys. Sant Cugat del Vallés

MÉS INFORMACIÓ SOBRE EL NOSTRE SERVEI DE COACHING EDUCATIU I TÈCNIQUES D’ESTUDI?

Contacta amb nosaltres