Cada vegada són més les persones que en acabar el grau es plantegen realitzar un master o postgrau d’especialització. Aquest tipus de formacions són importants a l’hora de millorar la nostra empleabilitat i augmentar les possibilitats de trobar el lloc de treball desitjat. En aquest article del País del passat 21 de setembre, ens donen criteris claus (com el prestigi del centre, el claustre docent, l’idioma d’impartició…) a l’hora de triar un master dins de l’àmplia oferta que actualment trobem. No obstant això, tal com ens indica l’autor, un dels factors més importants per a l’èxit de l’elecció és que el master o postgrau estigui en línia amb els nostres talents i que a més, l’especialitat triada tingui una certa demanda al mercat laboral. És el que nosaltres anomenem "una mirada interna" i "una mirada externa"…