¿MÉS INFORMACIÓ SOBRE EL NOSTRE SERVEI DE PROJECTES PER A ESCOLES?

Contacta amb nosaltres

A Living a job oferim un parèntesi en el context habitual de les aules en el qual donem recursos als estudiants perquè responguin a qüestions fonamentals sobre el seu futur.
Quina professió encaixa millor amb mi? Com puc arribar on vull arribar? o Quins són les opcions de formació que millor s’adapten als meus interessos?

Les nostres eines i tallers d’orientació estan pensades per donar suport al tutor en la seva funció habitual d’orientació i faciliten a l’alumne un espai de reflexió en el qual aprofundir en els seus talents i definir un objectiu professional que compartir amb el seu entorn de referència.

COM FUNCIONA EL SERVEI D’ORIENTACIÓ PER A ESCOLES?

Ens coneixem.

Primera reunió amb el tutor o cap d’estudis.
Avaluem la situació i acordem pla d’actuació pel grup.

Analitzem al grup.

Realitzem tests individuals per obtenir el perfil competencial amb els interessos i punts forts de cada alumne.

Posada en comú individual.

Ens reunim amb cada alumne per compartir els resultats dels tests, que tipus de perfil té, quines competències professionals destaquen, i treballar en les seves inquietuds i opcions professionals.

Analitzem els entorns professionals i definim de forma conjunta els seus objectius professionals i itinerari formatiu.

Avaluem amb el tutor.

Revisem cadascun dels perfils competencials dels alumnes i consensuem els itineraris formatius suggerits per als estudiants. Sumem el coneixement del dia a dia dels tutors amb eines i tècniques dels recursos humans per aportar màxim valor a l’alumne.

Lliurem l’informe psicoprofesional per a cada alumne.

Integrem el perfil de cadascun amb les diferents possibilitats formatives i amb el pla d’acció més adequat.

PER A QUI ESTÀ DISSENYAT AQUEST SERVEI?

  • A escoles que vulguin facilitar als tutors i orientadors, eines tècniques especialitzades que els serveixin de recolzament en l’orientació professional d’alumnes i famílies.

  • A escoles que vulguin delegar l’orientació professional dels seus alumnes en professionals externs experts i amb experiència en orientació i selecció de personal.

  • A escoles amb un grup escolar complex que vulguin complementar l’orientació professional dels seus alumnes amb sessions específiques liderades per professionals experts.

QUIN ÉS EL VALOR AFEGIT D’AQUEST SERVEI?

MÉS INFORMACIÓ SOBRE EL NOSTRE SERVEI PER A ESCOLES?

Contacta amb nosaltres