TENS ALGUN DUBTE SOBRE EL NOSTRE SERVEI D’ORIENTACIÓ ON-LINE?

Contacta amb nosaltres
Amb el nostre servei d’orientació on-line pots realitzar els nostres test psicològics i de competències en qualsevol moment i lloc, enviar-nos-els per e-mail, rebre una atenció personalitzada i una orientació professional completa de forma àgil i eficaç.

A través del nostre assessorament detallarem el teu perfil de competències, les característiques més rellevants de la teva personalitat que tenen impacte en el treball i l’entorn professional que millor t’encaixa, tenint també en compte els teus interessos.

Tot realitzat per psicòlegs experts del món dels recursos humans, de forma personalitzada i amb línia directa per compartir tots els teus dubtes o inquietuds.

COM FUNCIONA EL NOSTRE SERVEI D’ORIENTACIÓ PROFESSIONAL ON-LINE?

Com funciona Servei On-line

COM FUNCIONA EL NOSTRE SERVEI D’ORIENTACIÓ PROFESSIONAL ON-LINE?

24h

1. Contacta amb nosaltres a través de la nostra pàgina web

2. Abans de començar, et truquem per comentar les teves necessitats

3. T’enviem per e-mail els nostres tests psicològics

72h

4. Complimentes els tests quan puguis i ens els envies

5. Un professional expert els analitza i valora per fer les recomanacions necessàries en quant a entorns professionals més adequats per a tu i possibles itineraris formatius

6. Ens reunim amb tu a través de la nostra plataforma virtual i t’assessorem de forma personalitzada perquè prenguis la millor decisió respecte al teu itinerari formatiu

7. T’enviem l’informe per mail i et truquem per comentar-ho

PER A QUI ESTÀ DISSENYAT AQUEST SERVEI?

  • Estudiants de tercer o quart de l’ESO que necessiten una informació clara i concreta sobre els seus talents i interessos, per prendre decisions respecte a quin batxillerat fer o quin cicle formatiu de grau mitjà seria més idoni per a ells.

  • Estudiants de primer o segon de Batxillerat que necessiten una anàlisi de les seves competències i una informació sobre l’entorn laboral més idoni per a ells, tenint en compte també els seus interessos. Tot això per prendre decisions, sobre quin grau universitari o quin cicle formatiu de grau superior realitzar.

“Ens va semblar molt bé la proposta d’estudis que van fer Living a Job al nostre fill. Creiem que van fer molt bon diagnòstic del seu caràcter i les seves aptituds, concretant una opció molt adient. Vam visitar un parell d’universitats i després d’aprovar la selectivitat ha pogut començar-la. Moltes gràcies per tot.”

Jordi, pare de fill de 17 anys. Sant Celoni

“Valorem molt l’ajuda donada a la nostra filla, que va tenir dubtes en quina seria la millor opció en escollir una carrera. No és fàcil decidir en tan pocs dies quan es tracta del teu futur i l’acompanyament donat va ser important per a tenir opcions a valorar. I agrair-vos encara més els últims missatges de suport i aclariments que va necessitar en l’últim moment. Tot plegat la va ajudar molt”.

Anna, mare filla 17 anys. Manresa

CONTRACTA EL NOSTRE SERVEI ON-LINE PER 95€