Living a Job Consultors

Gran Via de les Corts Catalanes 583 5º
08011 Barcelona

Tel fixe: 93-445-17-88

Tel: 670-275-564
Tel: 670-440-816

hola@livingajob.com

EXPLICA’NS QUÈ NECESSITES


Orientació ProfessionalTècniques d'EstudiProjectes per a EscolesProjectes per a AjuntamentsServei ExprésAltres

En compliment del Reglament General de Protecció de Dades (UE) 2016/679 del Parlament Europeu i del Consell de 27 d'abril de 2016 li informem que les dades per Vd. proporcionats seran objecte de tractament per part de LIVING A JOB CONSULTORS S.L. amb CIF B66002098, amb domicili a SANT CUGAT DEL VALLS (BARCELONA), C.P. 08173, CALLE ABELLA 7 BAIXOS SEGONA, amb la finalitat de prestar-li el Servei sol·licitat i/o contractat, realitzar la facturació del mateix.
La base legal per al tractament de les seves dades és l'execució del servei per vostè contractat i/o sol·licitat. L'oferta prospectiva de productes i serveis està basada en el consentiment que se li sol·licita, sense que en cap cas la retirada d'aquest consentiment condicioni l'execució del contracte.
Les dades proporcionades es conservaran mentre es mantingui la relació comercial o durant els anys necessaris per complir amb les obligacions legals. Les dades no se cediran a tercers excepte en els casos en què existeixi una obligació legal.
Vostè té dret a obtenir confirmació sobre si LIVING A JOB CONSULTORS S.L. estem tractant les seves dades personals i per tant té dret a exercir els seus drets d'accés, rectificació, limitació del tractament, portabilitat, oposició al tractament i supressió de les seves dades així com el dret a presentar una reclamació davant l'Autoritat de Control mitjançant escrit dirigit a l'adreça postal a dalt esmentada o electrònica hola@livingajob.com adjuntat còpia del DNI en tots dos casos.


Confirma que no ets una màquina: