Servei Exprés 2017-11-01T16:58:30+00:00

TENS ALGUN DUBTE SOBRE EL NOSTRE SERVEI D’ORIENTACIÓ EXPRÉS?

Contacta amb nosaltres
Amb el nostre servei d’orientació exprés pots realitzar els nostres test psicològics i de competències a qualsevol moment i lloc, enviar-nos-els per e-mail i rebre en uns dies un informe personalitzat.

En el qual detallarem el teu perfil de competències, les característiques més rellevants de la teva personalitat que tenen impacte en el treball i l’entorn professional que millor t’encaixa, tenint també en compte els teus interessos.

Tot realitzat per psicòlegs experts del món dels recursos humans, de forma personalitzada i amb línia directa per compartir tots els teus dubtes o inquietuds.

COM FUNCIONA EL NOSTRE SERVEI D’ORIENTACIÓ PROFESSIONAL EXPRÉS?

COM FUNCIONA EL NOSTRE SERVEI D’ORIENTACIÓ PROFESSIONAL EXPRÉS?

24h

1. Ho contractes des de la nostra pàgina web

2. Abans de començar, et truquem per comentar les teves necessitats

3. T’enviem per e-mail els nostres tests psicològics

72h

4. Complimentes els tests quan puguis i ens els envies

5. Un professional expert els analitza i valora per fer les recomanacions necessàries en quant a entorns professionals més adequats per a tu i possibles itineraris formatius

6. Preparem el teu informe d’orientació personalitzat

7. T’enviem l’informe per mail i et truquem per comentar-ho

PER A QUI ESTÀ DISSENYAT AQUEST SERVEI?

  • Estudiants de tercer o quart de l’ESO que necessiten una informació clara i concreta sobre els seus talents i interessos, per prendre decisions respecte a quin batxillerat fer o quin cicle formatiu de grau mitjà seria més idoni per a ells.

  • Estudiants de primer o segon de Batxillerat que necessiten una anàlisi de les seves competències i una informació sobre l’entorn laboral més idoni per a ells, tenint en compte també els seus interessos. Tot això per prendre decisions, sobre quin grau universitari o quin cicle formatiu de grau superior realitzar.

“Ens va semblar molt bé la proposta d’estudis que van fer Living a Job al nostre fill. Creiem que van fer molt bon diagnòstic del seu caràcter i les seves aptituds, concretant una opció molt adient. Vam visitar un parell d’universitats i després d’aprovar la selectivitat ha pogut començar-la. Moltes gràcies per tot.”

Jordi, pare de fill de 17 anys. Sant Celoni

“Valorem molt l’ajuda donada a la nostra filla, que va tenir dubtes en quina seria la millor opció en escollir una carrera. No és fàcil decidir en tan pocs dies quan es tracta del teu futur i l’acompanyament donat va ser important per a tenir opcions a valorar. I agrair-vos encara més els últims missatges de suport i aclariments que va necessitar en l’últim moment. Tot plegat la va ajudar molt”.

Anna, mare filla 17 anys. Manresa

CONTRACTA EL NOSTRE SERVEI EXPRÉS PER 45€