En el moment d’escollir la formació de futur si els valors hi són presents, estarem més convençuts del que fem, tindrem més confiança i estarem disposats a dedicar més temps i esforç a què ens proposem.

Els nostres valors són allò que ens manté vius, que fa que ens llevem cada matí amb la il·lusió i curiositat pel dia que comença. Estarem agraïts i afortunats de la nostra feina si aquesta està alineada amb els nostres valors.

Diuen que són el llenguatge de l’ànima i ens agrada molt aquesta expressió, ja que de manera molt poètica parla de la nostra veritat, del que ens dona sentit a la vida.

És veritat que de vegades, ens costa trobar el que ens agrada i ens motiva, un objectiu que ens permeti enfocar-nos i adonar-nos de totes les possibilitats i oportunitats que ens ofereix la vida. En aquest sentit, val la pena reflexionar sobre allò que ens fa feliços, quins talents tenim i amb què gaudim de manera espontània i natural.

Tots tenim un potencial a desenvolupar, pel que preguntar-nos que ens agrada, quins valors tenim i quines professions poden anar amb aquests valors ens pot ser clau per gaudir de la nostra feina i del dia a dia en el futur.

Si la formació va en línia amb els nostres valors, la motivació serà sobretot interna i no dependrà exclusivament de factors externs, pel que davant de les dificultats o els moments difícils, ens serà més fàcil trobar forces i determinació per afrontar-los.

Adjuntem un llistat de valors que en ens pot ajudar a identificar la formació més idònia… Escollim de tots aquests els 5 més importants i valorem si les diferents formacions van en línia amb aquests valors i quina d’elles pot respondre més al que per nosaltres és important.

Confiem que us serveixi i us reforci en la vostra decisió.

Llistat de Valors Entorn Professional