Durant l’estiu volem descansar, passar-ho bé i fer tot allò que no hem fet durant l’any!! Llegir un bon llibre a la fresca d’una tarda d’estiu, ja estiguis a la platja o a la muntanya és molt, però que molt…..recomanable. Per tots aquells que estiguin interessats a l’educació i creixement dels nostres fills, nosaltres us proposem aquests títols: El nen Feliç. Autora:Dorothy Corkille Briggs. Editorial: Gedisa.
De què va?
Ens parla de les claus perquè un nen sigui feliç: sentir-se volgut alhora que establir uns límits que li permetin créixer amb una autoestima sòlida. Ofereix exemples pràctics per a la solució de conflictes diaris i consells per aconseguir una millor educació en la família. M’agrada la família que m’ha tocat. Autora: Carme Thió Pol. Editorial: Grup 62 Què ens explica? Com a pares ens trobem amb més d’un miler de situacions on de vegades no sabem com actuar. En aquest sentit, ens dóna exemples de situacions diàries i com enfrontar-nos; educant en positiu, sabent que cada nen és diferent i únic, i que també ho és la relació que establim. Com educar als nostres adolescents. Un esforç que mereix la pena. Autora: Maite Vallet. Editorial: Wolters Kluwer Què ens explica? Ens dóna pautes per acompanyar als nostres adolescents en aquesta intensa etapa de la seva vida. Tant si som pares com a educadors, podem trobar consells que ens ajudin en la nostra tasca. …Amb aquest petit aperitiu esperem que es desperti el vostre interès i us animeu a llegir-los!!! Si és així, desitgem que us agradin! Una abraçada molt forta i Molt Bon Estiu!!!