L’adolescència: il·lusió i creativitat

//L’adolescència: il·lusió i creativitat

L’adolescència: il·lusió i creativitat

L’Adolescència, quin moment vital, intens, d’aprenentatges, de canvis, de creativitat, d’iniciatives, d’entusiasme, de compartir l’amistat, de descobriment i de coses més! És un moment on es necessiten límits i guia, alhora que llibertat i espai personal. No és una etapa fàcil però sí bonica….tant com la vida mateixa, amb moments de tot…. Estan posant les primeres pedres del seu futur… Un futur ple d’esperança i d’il·lusió. Com veiem els adults l’adolescència? És clau ser conscients com estem considerant aquesta etapa, ja que aquesta imatge és la que estem transmetent als nostres joves: amb els gestos, les paraules, els silencis, etc. Jo com a pare vull que sàpiguen que, encara que he passat per aquesta etapa, sóc conscient que la seva vida no és la meva, que la seva vida és única i diferent, que aquests són uns altres temps, així que entenc que tingui el seu criteri i opinió i dret a prendre les seves decisions, però que recordi que pot confiar en mi, que m’ha anat bé (donat que aquí estic fent-li de pare) i que sempre podrà comptar amb mi, que estaré al seu costat, acompanyant-li i ajudant-li en tot el que em sigui possible. Per tot això, i com un cant a la vida d’aquesta etapa….volem compartir un vídeo d’unes joves que estan il·lusionades pel futur que els espera, amb esperança, ganes d’avançar, de construir, de compartir, de gaudir, amb intensitat i entusiasme.